Skip to content

Chef Restaurant

Zuidbroek, Groningen, NederlandRestaurant

Functieomschrijving

Als chef restaurant ben je verantwoordelijk voor alle aspecten in ons restaurant. Je geeft leiding aan de medewerkers die bij ons werkzaam zijn. Je bent een echte horecatopper en weet wat bij je gasten leeft en waar je medewerkers tegenaan lopen op de werkvloer omdat je zij aan zij met hen meewerkt. Daarnaast ben je van nature commercieel en ziet omzet maximalisatie als een uitdaging.

  • Verantwoordelijkheid tonen voor het realiseren en behalen van de doelstellingen op het vlak van service, prijs/kwaliteit verhouding en omzet.
  • Zorgdragen voor alle restaurantmiddelen, de producten, de voorraden en apparatuur.
  • Alle operationele en kwaliteitstaken op je nemen en er zorg voor dragen dat deze tot volle tevredenheid worden uitgevoerd.
  • Bijsturen van de problemen, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten.
  • Inspelen op trends en het realiseren van up-selling.
  • Toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisregels.


Vereisten

Voor de functie van chef restaurant vragen wij MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minstens 1 jaar leidinggevende ervaring in restaurants of catering. Ook ben je in het bezit van een HACCP certificaat en is het hebben van een leermeesterdiploma in deze functie een pré. Verder vragen wij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als laatste vereist deze functie fulltime (38+ uur per week ) beschikbaarheid, ook tijdens de weekenden en feestdagen. Je hebt een groot oplossend vermogen, een nog groter organisatietalent en je bent stressbestendig en representatief.

of