Skip to content

Hoofd Technische Dienst

Zuidbroek, Groningen, NederlandTechnische Dienst

Functieomschrijving

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in het bedrijf, alsook het bedrijfspand zelf. Hiertoe verricht je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en coördineer je de operationele uitvoering van specialistische technische werkzaamheden door buitenfirma’s aan de hand van de onderhoudsplanning. Als eindverantwoordelijke stuur je het technische team aan, bestaande uit 2 tuinmannen, een schilder en een medewerker algemeen onderhoud. Je bent aanspreekpunt voor alle technische werkzaamheden en onderhoud binnen het hotel. Je voert of laat periodieke controles uitvoeren aan diverse installaties. Het beheren van de werkvoorraden het samenstellen van het rooster voor het team valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij lost complexe problemen op, bewaart het overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Je houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden, ook van de buitenfirma's die werkzaamheden uitvoeren in ons bedrijf.


Vereisten

- In het bezit van relevante opleidingen, HBO werk - en denkniveau.

- Aantoonbare werkervaring van minimaal 5 jaar.

- Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift.

- Leidinggevende kwaliteiten, aansturen medewerkers.

- Toepassingsgerichte kennis van gas, water en bouwkundige electra.

- Kennis van horeca-gerelateerde veiligheids- en milieu-aspecten en voorzieningen en (wettelijke) rapportages.

- In staat prioriteiten te stellen, goed in plannen en organiseren.

- Handyman, maar ook weten wanneer je externe bedrijven in dient te schakelen.

- Wonend binnen een straal van 30 km van Zuidbroek, ivm een snelle bereikbaarheid bij calamiteiten of acute technische problemen.

- Flexibiliteit in het rooster, overwegend werk je doordeweeks en overdag, maar soms is je aanwezigheid gewenst in het weekend, op feestdagen of

   in de avond/nacht gewenst. Je draait ook mee in storingsdiensten.

- Het vermogen de gastbeleving voorop te stellen. of